Η  ηλεκτρονική αποτύπωση της εταιρείας μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ & ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΟΕ, στον παγκόσμιο ιστό, με το όνομα www.mylonasparts.gr αποτελεί την εξέλιξη του φυσικού μας καταστήματος που εδρεύει και λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1970, στην καρδιά του διαμετακομιστικού κέντρου της Ελλάδος, στον Ασπρόπυργο Αττικής. 

Η συσσωρευμένη εμπειρία μας στον χώρο του αυτοκινήτου, είναι προϊόν του μόχθου της οικογενειακής μας προσπάθειας με ιδρυτή τον πατέρα μας Μυλωνά Σταμάτιο, αλλά και προσωπικών μας επιλογών σπουδάζοντας το αντικείμενο τόσο ως προς τα τεχνολογικά δεδομένα της εξέλιξης του χώρου της αυτοκίνησης, όσο και του διαχειριστικού έλεγχου της εταιρικής μας δομής.

Τα παραπάνω στοιχεία, αλλά και ασφαλώς η αυξανόμενη ζήτηση, μας έδωσαν το έναυσμα να εισέρθουμε στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και να ξεκινήσουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) έχοντας ως απώτερο σκοπό την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού σε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ επίπεδο.  Εξυπηρέτηση που βασίζεται στην αξιοπιστία, στην φερεγγυότητα, στην άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών μας και ασφαλώς στην εξασφάλιση των καλύτερων τιμών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.  

Σας διασφαλίζουμε ότι με πάνω από 150.000 κωδικούς ανταλλακτικών αυτοκινήτων των μεγαλύτερων οίκων πρώτης τοποθέτησης είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της www.mylonasparts.gr είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί στην περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σας υποσχόμαστε μία εύκολη και ευχάριστη περιήγηση .

  

Ταυτότητα εταιρίας:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ & ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΟΕ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΦΜ: 092195602

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ