Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Νεα προιοντα !!! Δειτε ολα τα προιοντα Φανοποιειας... επιλεξτε την Αναζητηση Φανοποιειας επιλεγοντας μαρκα-μοντελο-ετος και ολη η Φανοποιεια στα χερια σας !!!

Περισσοτερες Οψεις

Castrol GTX Ultraclean A3/B4 10W-40 4lt

CASTROL - Κωδικός: CASULTRACLEAN4L - #ID: 290709
Σχόλια:
20,00 €

Σύντομη Περιγραφή

.

Λεπτομέρειες

Οι δύσκολες συνθήκες οδήγησης όπως έντονη κυκλοφοριακή κίνηση, άσχημες καιρικές συνθήκες και μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ των αλλαγών λαδιών του αυτοκινήτου μπορεί να προκαλέσουν τη συσσώρευση μιας πυκνής ουσίας που μοιάζει με πίσσα και ονομάζεται παχύρρευστο ίζημα (λάσπη) στον κινητήρα. Αν δεν αντιμετωπιστεί, μπορεί να μειώσει την ισχύ του κινητήρα και, εν τέλει, τη διάρκεια ζωής του.

Το Castrol GTX έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εμποδίζει τη βλαβερή συσσώρευση ιζήματος (λάσπης), να μειώνει τις εναποθέσεις του λιπαντικού και να παρέχει καθημερινή προστασία στον κινητήρα σας.

Διατηρήστε τον κινητήρα σας καθαρό και βοηθήστε στην παράταση της διάρκειας ζωής του κινητήρα του αυτοκινήτου επιλέγοντας το σωστό λιπαντικό από τη σειρά Castrol GTX για την επόμενη αλλαγή λαδιών του αυτοκινήτου.

Το νέο Castrol GTX ULTRACLEAN είναι το καθαρότερο GTX που σχεδιάστηκε ποτέ. Βοηθάει στην παράταση της διάρκειας ζωής του κινητήρα του αυτοκινήτου, προσφέροντάς σας περισσότερο έλεγχο στις σημερινές συνθήκες πρόκλησης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Παρέχει 50% περισσότερη προστασία από το σχηματισμό της λάσπης σε σχέση με τα αυστηρά βιομηχανικά πρότυπα.
Προηγμένη προστασία από το ιξώδες και τη θερμική διάσπαση.
Εξαιρετική προστασία από εναποθέσεις λόγω υψηλής θερμοκρασίας.
Ανώτερης ποιότητας βασικά λιπαντικά αυτοκινήτων και πρόσθετα κατά της φθοράς που βοηθούν στην παράταση της διάρκειας ζωής του κινητήρα του αυτοκινήτου.
50% καθαρότερο από το βιομηχανικό όριο κατά τη δοκιμή μέτρησης του σχηματισμού ιζήματος (λάσπης) API SN Seq. VG

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ

  • SAE 10W-40
  • ACEA A3/B3, A3/B4
  • API SL/CF
  • MB-Έγκριση 229.1
  • VW 501 01/ 505 00
  • Πληροί την  Fiat 9.55535-D2/G2