Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Νεα προιοντα !!! Δειτε ολα τα προιοντα Φανοποιειας... επιλεξτε την Αναζητηση Φανοποιειας επιλεγοντας μαρκα-μοντελο-ετος και ολη η Φανοποιεια στα χερια σας !!!

Περισσοτερες Οψεις

Λάδι Φορτηγού Castrol Vecton Long Drain 10W40 E7 20Lt

CASTROL - Κωδικός: CASVLD10W40E7 - #ID: 290666
Σχόλια:
113,00 €

Σύντομη Περιγραφή

.

Λεπτομέρειες

Το νέο Castrol VECTON Long Drain 10W-40 Ε7 είναι ένα εξελιγμένο, πλήρως συνθετικό λιπαντικό κινητήρα που έχει αναπτυχθεί ειδικά για μεγάλης διάρκειας αλλαγές λιπαντικών, μέχρι και στα 100.000km2, για σύγχρονους ευρωπαϊκούς πετρελαιοκινητήρες που περιλαμβάνουν Euro 43, Euro 3 και Euro 2 ευρωπαϊκά φορτηγά και λεωφορεία. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οχήματα και μηχανήματα που κινούνται εκτός δρόμου.

Το Castrol VECTON Long Drain 10W-40 Ε7 με τη μοναδική System5 Technology™ προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του κινητήρα και βοηθάει στη μεγιστοποίηση της απόδοσης σε πέντε βασικούς τομείς: στην κατανάλωση καυσίμου,στην  κατανάλωση λιπαντικού, στο  διάστημα αλλαγής λιπαντικών,στην διάρκεια ζωής των σημείων του κινητήρα και στην ισχύ.Καταπολεμά τα βλαβερά οξέα διατηρώντας τον Ολική Αλκαλικότητα (ΤΒΝ) σε όλο το διάστημα μέχρι την αλλαγή του λιπαντικού.Παρατείνει τα διαστήματα αλλαγής του λιπαντικού ώστε τα οχήματα να κινούνται στους δρόμους για περισσότερο χρόνο.

Σε ανεξάρτητες  εργαστηριακές δοκιμές, η απόδοση του Castrol VECTON Long Drain 10W-40 Ε7 ήταν έως και 40% καλύτερη  από τα όρια των διεθνών προτύπων της  API και ACEA  σχετικά με την αύξηση του ιξώδους του λιπαντικού , τις επικαθίσεις στα έμβολα, την  αντιμετώπιση της αιθάλης, τη φθορά και  τη διάβρωση.Το Castrol VECTON Long Drain 10W-40 Ε7 είναι εγκεκριμένο από τις Mercedes Benz, MAN, Renault, Volvo και Deutz για αλλαγή λιπαντικού ως και στα 100.000km, σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους. Τα πραγματικά διαστήματα αλλαγής λιπαντικών  εξαρτώνται από τον τύπο του κινητήρα, τις συνθήκες λειτουργίας, το ιστορικό των σέρβις, τη χρήση των διαγνωστικών οργάνων του αυτοκινήτου και την ποιότητα του καυσίμου. Να συμβουλεύεστε πάντα το εγχειρίδιο του κατασκευαστή σας.Δεν συνιστάται  για κινητήρες Euro 4 που χρειάζονται λιπαντικά με χαμηλά SAPS. Για τέτοιες χρήσεις, η Castrol συνιστά το VECTON Long Drain 10W-40 LS.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

ACEA E4/E7

API CF

MB-Έγκριση 228.5

MAN M 3277

Renault RLD-2

Volvo VDS-3

MTU Oil Category 3